Tietosuoja

Avata Tietosuoja-ikkunan

Tietovuotojen tarkistus

Jos et ole varma, ovatko tilisi tietyillä verkkosivustoilla turvassa, voit tarkistaa ne käyttämällä Kaspersky-sovellusta. Sovellus voi havaita, ovatko tilisi vaarantuneet ja voiko tietosi olla vaarassa tulla julkisesti käytettäväksi.

Tarkista, onko tilisi vaarantunut

Verkkokameran suojaus

Kaspersky-sovellus suojelee yksityisyyttäsi, kun Mac-tietokoneesi on päällä. Voit estää sovelluksilta verkkokamerasi käytön. Kun otat käyttöön tämän ominaisuuden, sovellus estää pääsyn järjestelmäkirjastoihin, joita verkkokamera käyttää. Asiakaspalvelun verkkosivustolta (Tietopankki) löydät esimerkkejä sovelluksista, joiden verkkokameran käytön Kaspersky-sovellus on estänyt, sekä luettelon tuetuista verkkokameroista.

Huomaa: Käyttö estetään kaikilta tietokoneellesi asennetuilta sovelluksilta. Et voi estää tiettyjä sovelluksia käyttämästä verkkokameraasi.

Estä verkkokamera

Lopeta verkkokameran esto

Huomio: Jos sovellus, jolta haluat estää verkkokameran käytön, on käynnissä, kun estät verkkokameran, tulee tämä sovellus käynnistää uudestaan.

Yksityinen selaus

Kaspersky-sovellus tarjoaa Yksityinen selaus -ominaisuuden tietosuojasi parantamiseksi. Se estää verkkosivustoja seuraamasta selaimesi toimintaa. Voit myös valita sellaisten verkkosivustojen luokkia, joiden seurannan haluat estää.

Huomaa: Sovellus tarkistaa salatut yhteydet (HTTPS) vain silloin, kun Tarkista suojatut yhteydet (HTTPS) komponenteissa <component names> -valintaruutu on valittu Suojaus-välilehden Yleinen-osiossa.

Estä verkkosivuston seuranta

Lopeta verkkosivustojen seurannan estäminen

Valitse sellaisten verkkosivustojen luokkia, joiden seurannan haluat estää

Kun verkkosivustojen seuranta on estetty, Kaspersky-sovellus estää niiden verkkosivustojen seurannan, jotka kuuluvat valittuihin luokkiin, ja valvoo niiden verkkosivustojen toimintaa, jotka eivät kuulu valittuihin luokkiin. Kun verkkosivustojen seuranta on sallittu, sovellus valvoo vain verkkosivustoja, jotka kuuluvat sekä valittuihin että valitsemattomiin luokkiin.

Voit lisätä verkkosivustoja poikkeuksiin. Kun verkkosivustojen seuranta on estetty, Kaspersky-sovellus ei estä poikkeusluettelossa olevien verkkosivustojen seurantaa.

Lisää/poista verkkosivusto poikkeuksista

Kaspersky-sovellus ei oletusarvoisesti estä Kasperskyn tai sen kumppaneiden suorittamaa seurantaa. Voit ottaa käyttöön Kasperskyn ja sen kumppaneiden suorittaman verkkosivustojen seurannan eston manuaalisesti.

Kasperskyn ja sen kumppaneiden verkkosivustojen eston käyttöönotto

Jotkin verkkosivustot eivät tunnetusti ole yhteensopivia Yksityinen selaus -ominaisuuden kanssa. Kaspersky-sovellus ei oletusarvoisesti estä seurantatoimia tällaisilla verkkosivustoilla. Voit ottaa käyttöön manuaalisesti seurantatoimien estämisen verkkosivustoissa, joiden tiedetään olevan yhteensopimattomia Yksityinen selaus -ominaisuuden kanssa.

Ota käyttöön niiden verkkosivustojen estäminen, joiden tiedetään olevan yhteensopimattomia Yksityisen selauksen kanssa

Vakoiluohjelmien havaitseminen

Varmistaaksesi luotettavamman tietokoneen suojauksen, voit laajentaa havaittavien objektien luetteloa ottamalla käyttöön sovelluksen tarkistuksen, joka etsii vakoiluohjelmia ja muita oikeita ohjelmia, joita tunkeutujat voivat käyttää tietokoneesi tai henkilökohtaisten tietojesi vahingoittamiseen. Lisätietoja erityyppisistä vakoiluohjelmista on kohdassa Vakoiluohjelmien havaitseminen.

Valitse havaittavat objektiluokat